... worden. Destijds heel vooruitstrevend maar tegenwoordig bijna niet weg te denken uit het theater- en evenemententransport. En ook nu is het weer een innovatie van Kassing Trucking die weer baanbrekend is voor het vervoer in de entertainmentwereld; een loadingramp welke vanuit de wagen ontvouwt en gemakkelijk door slechts één persoon is te bedienen. Wederom een zeer welkome vinding want welke chauffeur kent het niet? ’s Avonds laat, iedereen is al weg maar er moeten nog snel even een paar kettingtakels de wagen in. Normaal een onmogelijke opgave maar in een handomdraai klap je de ramp uit en kun je beginnen met het laden of lossen van de truck.

Sinds eind jaren ’70 is er een hoop veranderd. Het werk is geprofessionaliseerd, de expertise is nog meer gegroeid, het wagenpark is met de tijd meegegaan en ook de Euro5 normen zijn volledig geïntegreerd. Zo was Kassing zijn tijd al ver vooruit door alle grotere wagens uit te rusten met allerlei zaken die voor een chauffeur van belang zijn wanneer deze enkele weken of soms zelfs maanden onderweg is. Wat tegenwoordig als vanzelfsprekend word beschouwd was toen nog een buitengewone luxe. Een koelkast in de auto was bijvoorbeeld ongekend in die tijd.

Ondanks dat Kassing Trucking al zo’n 35jaar bestaat is het toch relatief klein gebleven. Waarom eigenlijk? Harry Kassing legt uit: “Het nadeel van grote bedrijven is dat ze vaak log en bureaucratisch werken. Het persoonlijk ... >>>